lettergrootteA A

WSG draagt project De Els II over aan Hoefnagel

donderdag 13 juli 2017

Op donderdag 13 juli ondertekenden gemeente Loon op Zand, Hoefnagel Totaalbouw uit Sprang-Capelle en WSG overeenkomsten voor overdracht van het project De Els II in Kaatsheuvel. Hoefnagel Totaalbouw is hiermee de nieuwe ontwikkelaar van dit project.

In het plan De Els II komen ongeveer 130 nieuwe woningen dicht bij het centrum van Kaatsheuvel. Hoefnagel kan nu officieel starten met de ontwikkeling en bouw van de woningen.

Overeenkomsten

De gemeente Loon op Zand en Hoefnagel ondertekenden een samenwerkingsovereenkomst. Hierin ligt vast dat Hoefnagel de ontwikkelaar is die De Els II gaat realiseren. De grondposities van de gemeente en van WSG gaan tegen een vergoeding over naar Hoefnagel.

De gemeente Loon op Zand en WSG ondertekenden een vaststellingsovereenkomst, waarin staat dat WSG alle rechten en plichten voor het project De Els II aan Hoefnagel overdraagt. WSG treedt hiermee volledig terug als betrokkene bij De Els II.

Start bouw

Hoefnagel wil zo snel mogelijk starten met de verkoop en bouw. De Els II krijgt een grote diversiteit aan type woningen die de komende jaren gefaseerd gebouwd gaan worden. In het plan is veel ruimte opgenomen voor groenvoorzieningen waardoor de wijk een parkachtige omgeving krijgt. Geïnteresseerde kopers kunnen hun interesse kenbaar maken via de projectpagina De Els II op www.hoefnageltotaalbouw.nl.

« terug naar nieuwsoverzicht